dijous, 19 de setembre del 2013

3 de 9 - concurs de curts de teatre

Aquesta proposta teatral em sembla molt interessant i us convido a assistir-hi; va arrencar el passat dia 18 a l'ÀTIC22, i seguirà dos dimecres més. A més, hi participa el carles Gilabert, amic que ha col·laborat amb el recull Perdonin que no em disculpi i que és garantia de qualitat per si mateix en qualsevol escenari.

3 DE 9. CONCURS DE TEXTOS CURTS
Concurs de textos curts’ és la primera proposta de la nova temporada de CURTS DE TEATRE a l’Àtic22. Sense cap premissa temàtica ni limitació creativa, 9 autors convidats prepararan la lectura dramatitzada dels seus textos. 9 històries peculiars repartides en 3 funcions on es llegiran els textos sense que el públic en sàpiga l’autoria i un jurat format per professionals i públic cada dia en seleccionarà fins a fer el nostre 3 de 9 particular. Els textos seleccionats podran formar part de la programació estable de la temporada.

dimecres 18 de setembre (a les 22.30h) textos de Jumon Erra, Carles Mallol i Marília Samper // dimecres 25 de setembre (a les 20.30h) textos de Guillem Clua, Sílvia Cortès i Jordi Oriol // dimecres 2 d’octubre (a les 20.30h) textos d’Albert Boronat, Marta Solé Bonay i Helena Tornero.
ACTORS: Carles Gilabert, Mireia Gubianas, Vanessa Segura, Joan Sureda i David Vert
DURADA DE L’ESPECTACLE: 60 minuts
RESERVES: http://www.doodle.com/6tcgqygkb42asdp4
COL·LABORACIÓ: 6€