diumenge, 13 de febrer del 2011

A Santa Pau, terra o paret?

santa pau

Després de descobrir els drissos de Montse Germà, em vaig adonar del joc visual que dóna una de les fotos de l'àlbum que vaig dedicar a Santa pau, La Garrotxa.
Degut al tipus de construcció, que recorda una calçada, podem veure la foto com a una paret però també com a un carrer amb una porta misteriosa al terra.
Terra o paret? Depèn de les ganes que tinguem de jugar.

divendres, 11 de febrer del 2011

Mou a la paperera! Villarato!

mou a la paperera, Villarato!

MOU A LA PAPERERA!!! Missatge subliminal de Google Docs en català! La multinacional Judeo-Maçònica Google s'alia amb el Villarato Internacional, que algú li digui al Roncero!!!

divendres, 4 de febrer del 2011

creativitat implica activitat

Crear es dur a terme les idees que gestem, tenir-les és només la primera part. Clar que és la més divertida, però si no hi perseverem i les desenvolupem no estem sent, al cap i a la fi, gens creatius. Així que, si no volem ser l'escriptor "de cafè" acumulador de notes o el pintor que col.lecciona esbossos i estudis que mai no seran completats, més val que actuem i posem les nostres idees en contrast amb el món real. A més, quan surten de la incubadora en la que tan cofois les guardem solen perdre gran part del seu valor aparent, així que quan abans ho fem, millor: Acció!