diumenge, 9 de novembre del 2008

"canvio meló per estufa"

De Mieres 2008

23è Mercat d'Intercanvi de Mieres, la Garrotxa. Increïble ambient posthippie punk casual flowers power & family & friends, per alguna cosa el mercat d'aquestes característiques més gran a nivell de Catalunya i de l'estat espanyol.

Aqui els objectes no tenen el seu valor equivalent monetari del món real. Ningú no tindrà en compte el valor pecunari del teu meló. Senzillament, es tracta del que tu tens per oferir, i si algú el necessita perquè li bé de gust, l'intercanvi és tan positiu com necessari, independentment del que desitgis tu d'aquesta persona.

No es tracta tan sols de que no hi hagi diners, es tracta de que ni tan sols hi ha el concepte del valor material, de guany o de pèrdua... tothom en surt beneficiat perquè es desempallega del que no utilitza, i torna a casa amb estris i aliments de tota mena que li faran un servei.

Només així es pot entendre que el meló amb el que he sortit de casa al matí, s'hagi transformat en tornar a la nit en una estufa per la Pili... l'any que bé hi tornem!! (segon diumenge de cada Novembre)

foto: "busquem un morter (de pedra) per picar cosetes... + telèfon d'aquells que roden"