dijous, 24 de juliol del 2008

problema de lògica


Arrives al lloc on havies deixat el cotxe i et troves que han forçat la porta, blegant-la enfora per a poder-la obrir, i que en aquest procés han trencat també el vidre. El terra és ple de trossets d'aquest vidre laminat, que no es trenca en grans fragments com els d'abans. L'interior del cotxe és esquitxat de vidres també, la guantera és oberta i alguns papers que hi havia dins són per terra. Però no hi falta res. Ni la ràdio, ni algunes monedes sobreres, ni les guies que he comprat quan ja no em feien falta després de perdre'm per alguna comarca catalana (amb l'esperança de que a la propera em siguin útils). No només això, sinó que inclús hi ha objectes afegits, novetats que mai havien estat dins del cotxe: dues baretes de les de mesurar el nivell de l'oli. I la pregunta és, perquè dues?
Una, com ja se sap, la devien fer servir per a intentar obrir la porta, però és clar que no van saber-ho fer i van haver de tirar de força bruta... un cop a dins, per a què volien l'altra? la guantera no té pany, i per tant s'obre sense necessitat de forçar-la amb cap nivell d'oli, per molt que hom hagi agafat afició.
Exacte, per a engegar el cotxe. Si en duus una que, després de probar-la al pany, veus que no et funciona (o que no saps com fer-la anar), llavors que fas? Doncs molt senzill, obres el capó, agafes el nivell de l'oli directament del motor de la teva victima i ho proves amb aquest. Que divertit. I llavors intentes engegar el motor fins que el nivell queda talment un tirabuixó, doblegat en si mateix.
És que ja dic jo que en aquest país el que falta és formació, perquè ja em direu on podem anar a parar quan ni tan sols els lladres saben fer la seva feina amb eficiència... Al costat del meu, n'hi havia un altre amb el que havienseguit el mateix procediment: porta rebentada, vidres trencats, intent d'engegar-lo, i vinga cap a casa que no són capaços d'arrancar-lo.
I el que no els perdonaré mai és que deixessin el meu CD dels Ramones... que passa, que no els agraden o que?